et år til neste gang.

Hei! Nå er julekvelden min over. Jeg har hatt en kjempe fin dag, med god mat, familie og fått utrolig mange fine gaver som jeg har ønsket meg. Jeg er veldig fornøyd med hele kvelden.

I morgen tenkte jeg å vise julegavene mine, men nå skal jeg legge meg. Våknet utrolig tidlig idag, så er utrolig trøtt. Så vi blogges i morgen!

- Karoline

god jul!

Hei alle sammen! Og god jul! Nå er klokken snart 14:00 og vi får snart besøk. Jeg har fått en julegave på dagen idag og det var.. 

Et sminkebord! Jeg har ønsket meg dette kjempe lenge. Det er fra ikea og koster 1.700,- tror jeg. Det er helt sykt fint og passer så utrolig godt inn på rommet mitt. Kan også bruke det til å ha macen på istede for å sitte i senga. men ja, jeg elsker virkelig dette sminkebordet. er så utrolig fint. 

Jeg skal ta bilder i løpet av kvelden, og bordet også blogger jeg litt senere idag. Men får håpe alle får en kjempe fin jul også må dere kose dere masse! 

- Karoline

lille julaften!

Hei alle sammen. Nå har jeg gått et år uten blogging, og tenkte det var påtide å blogge litt igjen. Har savnet det, men jeg er av den typen som går fort lei av blogging, men får se hvor lenge jeg klarer dette. Får håpe det holder lenger enn det gjorde ifjord. 

Men jo, det er lille julaften idag, og julaften i morgen. Jeg kan ikke skjønne at dette året har gått så fort, har nesten ikke fått med meg noen ting. Men har vært et fint år. Nå sitter jeg på rommet mitt og ser på film, og blir nok mange filmer idag, er en tradisjon med masse julefilmer på lille julaften. Hvertfall for meg. Men da håper jeg at det blir noen lesere, også blogges vi!


Et bilde jeg tok av Fia istad som jeg ble veldig fornøyd med. Måtte jo ha med et bilde også. 

- Karolinekaroline 17 år / 1997 brunette raufoss foto venner skole ♥ johan skaug
Hei! Jeg heter da Karoline Elise Haugestøl, og jeg bor på Raufoss. Jeg driver en del med foto og er veldig glad i det. Jeg har også verdens beste kjæreste. Er det noe er det bare og sende mail! Håper du vil følge denne bloggen!
epost: khaugestol@gmail.com

arkiv


Desember 2013

kategorier


Hverdag

favoritter


Anniken Englund
Kristine Larsen
Tine MarieTIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits